diumenge, 26 d’agost del 2012

Si ens venen convidats de sobte…

Avui, tot just arribant de la platja: amb la tovallola plena de sorra, els pels de punta, tota suada… en fin! llesta per anar de casament! Donc, el que us deia, tot just arribant i a punt de pasar per una dutxa:”Ding, dong”, truquen a la porta. Aquells amics que sempre arriben a l’hora de dinar i que et diuen;”si no és a aquesta hora, mai nous trobem a casa” I jo, com tots vosaltres, poso cara d’alegria circumstamcial mentre faig un repàs mental a lanevera i busco alternatives a l’amanida amb pit de pollastre que teniem avui. Salvada! n’hi ha un troç de Gorgonzola i unes nous que no s’acaven mai. I preparo uns espaguetti al  Gorgonzola en cinc minuts mentreprenem el vermouth (d’això sempre en tin  a casa, no sé com m’ho faig).

Espaguetis al Gorgonzola

espaguetis al gorgonzola

Ingredientes:
- 250 grs de espaguetis
- 200 grs. de gorgonzola
- 1 vaso de vino lleno de leche
- 5 ó 6 nueces cortadas a trocitos.

Preparación:
Mientras cocemos los espaguetis como ya sabéis,  deshacemos  en una sartén el gorgonzola con la leche, a fuego lento que si no lo churrascamos y cuando ya lo tenemos bien deshecho que adopta un color horriblemente verdoso, apagamos el fuego y añadimos las nueces troceadas. Cuando tenemos cocidos los espaguetis, los escurrimos y mezclamos con esa salsa y milagrosamente los espaguetis quedan brillantes y buenísimos. Da la sensación de no haber demasiada salsa para tanto espagueti, pero ni caso. Si añadimos más, de buenísimo pasa a cargante. Claro que, si no queréis más la visita oportuna de esos amigos…


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada